20211009_124433.jpg
74889343_10212526947249045_6927675479855

 

Zweethutceremonie

De zweethutceremonie is een eeuwenoude traditie die verbinding nabootst met de dragende baarmoeder van Moeder Aarde. Het is een moment om rust te vinden en bij jezelf thuis te komen door gebed en gezang. Ben je op zoek naar een zweethut in Vlaanderen om je lichaam en geest te zuiveren? Dan kan je bij Anicha terecht.

Heel oude wonden en kom tot jouw ware kern tijdens een zweethutceremonie

De zweethutceremonie kent vier rondes waarbij we genieten en connecties maken. Dit doen we door tijdens de sjamanistische healing diep in contact te komen met onze kern, dankzij vuur, water, roodgloeiende stenen, warmte en de geur van kruiden. De hitte zorgt voor een lichaamszuivering van het fysieke. Zang en gebed maken het makkelijker om contact te maken met je spirit. Wanneer je onze zweethut in Vlaanderen verlaat, zal je merken dat je jezelf herboren voelt op alle vlakken.

Een zweethutceremonie bijwonen

Anicha, hét centrum voor bewustzijn en groei in Balen (provincie Antwerpen), organiseert ceremonies in een zweethut in heel Vlaanderen. Op de dag zelf ben je van harte welkom vanaf 9.30 uur. Tegen 10.00 uur starten we gezamenlijk de zweethutceremonie door het vuur op te bouwen – zo maken we verbinding met elkaar. Met de smudge worden de kruiden verbrand en verspreid. Rond 17.00 uur sluiten we de dag af met een gezamenlijke potluck. De volgende zaken zijn belangrijk:

  • Neem lichte kleding/grote handdoek/sarong mee voor in de zweethut.

  • Drums, ratels of andere muziekinstrumenten zijn welkom.

  • Voel je vrij om een offer mee te brengen voor Grootvader Vuur of Moeder Aarde.

  • Neem iets te eten mee om te delen met de anderen in de potluck – wij zorgen voor de soep.

  • Kom in jouw puurheid.

Houd na de zweethutceremonie de rust in lichaam en hoofd vast. Gebruik een rustgevende cologne of vraag extra coaching tijdens een Kambo-healing.

Ontdek waar we in Vlaanderen onze volgende ceremonie met zweethut organiseren

Merk je blokkades in je zijn? Heb je het gevoel dat je het contact met jezelf verloren bent? Vind rust, balans en reinheid tijdens een zweethutceremonie. Vanuit Anicha zoeken wij een zweethut op een prachtige locatie in Vlaanderen, waar we de dag organiseren. Wellicht ook bij jou in de buurt. Geef via het contactformulier je interesse door of laat weten waar in Vlaanderen we de volgende zweethut moeten opzetten.

Zweethutceremonie bijwonen  

 

 VOLGENDE ZWEETHUT

 15 Augustus  Flower Power Family Sweatlodge Hasselt

 10 September : Kasterlee

Oktober  : Kasterlee

12 November : Kasterlee

arrow&v

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

72983511_10212526943608954_6990771744889