Frog-Medicine-1-1024x335.jpg

De Kambo-kikker en ‘het vaccin’

Kambo is een vuurmedicijn dat geproduceerd wordt door de heilige boomkikker uit de Amazone, de Phyllomedusa Bicolor. Deze boomkikker wordt ook wel de Kambo-kikker genoemd en is de grootste soort van de boomkikkerfamilie. Ze worden gevonden in bijna alle landen van de Amazone waaronder Guyana, Venezuela, Colombia, Peru en Bolivia. De Kambo-kikker wordt onder de entheogenen ook wel ‘Het Groene Licht’ genoemd, welke als een krachtig reinigingsritueel werkt. De kikker verbindt ons met onze natuurlijke wijsheid, weerspiegelt onze negatieve gewoonten, toont ons wat we moeten vermijden en wat we kunnen doen om onze conditie te verbeteren. Tijdens de healing met Kambo en eventueel Rapé krijg je inzichten, die zowel eenvoudig als effectief kunnen zijn!

Kom in contact met je essentie tijdens een Kambo-healing

Een healing met Kambo, eventueel in combinatie met Rapé, heeft als focus om naar binnen te gaan en zo contact te maken met je essentie. Kambo is een unieke en snelle lozing van alle cellulaire weerstand, oftewel luiheid. Na het aanbrengen komt de weerstand op als een innerlijk vuur - een kloppende druk is voelbaar. Dit is te vergelijken met een heftige koortsaanval. Dit reinigingsproces werkt niet alleen op fysiek niveau, maar vooral ook op geestelijk niveau. In combinatie met het water dat vooraf wordt gedronken, vindt er een alchemistische transformatie plaats waardoor oude gifstoffen het lichaam verlaten. Het immuunsysteem krijgt direct de reset die nodig is voor een herstart van vitaliteit, focus en scherpte. Een diepe reiniging vindt meteen plaats door middel van braken en/of dringende ontlasting.

Een Kambo-sessie werkt in dit geval anders dan Ayahuasca. Het is geen visueel entheogeen, hoewel er soms wel een spirituele ervaring kan zijn. Dit is ook afhankelijk in hoeverre je jezelf daarvoor openstelt. In de meeste gevallen zijn er tijdens een healing met Kambo geen visioenen of hallucinaties. Indien gewenst is er voor of na de Kambo ook nog tijd voor Rapé of Sananga.

Stop met jezelf te hinderen

Wil jij je ontdoen van wat je hindert om jezelf te zijn? Ik sta je bij om jouw verbinding met jezelf terug te vinden tijdens een Kambo-healing, eventueel gevolgd door gebruik van Rapé of een van de andere helende producten. De Kambo-healing is zowel in groepsverband als met een één-op-éénsessie mogelijk bij ons in Balen, provincie Antwerpen. Stuur een bericht via het contactformulier. Ik neem graag de tijd om tot de kern van jouw obstakel te komen.