✓Afgestemd op jouw reis

 

✓Privé of groepsverband

 

✓Combinatiesessies mogelijk

Kambo-sessie

Met Kambo merk je dat één sessie gelijkstaat aan een diepe reiniging van lichaam en ziel, zeker wanneer een ervaren beoefenaar de behandeling begeleidt. Het doel van dit krachtige reinigingsritueel is om jou in het reine te stellen met wie jij werkelijk bent. Door contact te maken met je innerlijke essentie krijg je duidelijke inzichten over jezelf. Hierdoor sta jij meer in je eigen kracht en zul je zonder verontschuldigingen je ware ik zijn.

kambo

Neem nu contact met ons op

kikker

Waar vind je een beoefenaar van Kambo?

Ben je op zoek naar een beoefenaar van Kambo die jou kan begeleiden naar je ware zelf? Anicha is een centrum voor bewustzijn en groei gevestigd in Balen, provincie Antwerpen. De coaching en behandelingen zijn gebaseerd op de beginselen van het sjamanisme, waarbij een beoefenaar jou begeleidt tijdens iedere sessie. Bij Anicha word je begeleid door Nico Keeman die zichzelf heeft gespecialiseerd in het werken met natuurelementen om het beste uit jezelf te halen.

Kambo heeft een direct resultaat tijdens de sessie

Tijdens de Kambo-behandeling worden gifstoffen uit je lichaam verdreven dankzij het innerlijke vuur dat tijdens de sessie aangewakkerd wordt, dankzij begeleiding van de beoefenaar. Voor de sessie drink je speciaal water dat in combinatie met de Kambo direct een reset van je lichaam tot gevolg heeft. Focus, scherpte en vitaliteit komen tot nieuwe hoogten waardoor jij na de Kambo-behandeling jezelf als herboren zult voelen. Combineer de Kambo-sessie eventueel met het gebruik van Rapé-poeder voor een extra stimulans.

jungle-forest.jpg

Plan een Kambo-behandeling in

Wil jij je eigen kracht ontdekken zonder continu grenzen te stellen voor jezelf? Wil je zonder verontschuldigingen je ware ik tonen? Plan dan een Kambo-behandeling in bij Anicha. Een Kambo-sessie is zowel één-op-één met de beoefenaar als in groepsverband mogelijk. Geef je interesse door via het contactformulier, dan gaan we in gesprek om te kijken wat het best bij jou past.