top of page

 

medicijn weekend 

23 en 24 maart 

  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                          

 

                                                            Wees welkom in jouw puurheid en kwetsbaarheid

Ceremonie start 2 dagen voor volle maan Terwijl de lente zijn intrede doet, is er op 25 maart Stormmaan reflecteert de onvoorspelbare, soms stormachtige weersomstandigheden van deze maand. Wanneer de lente nadert, klaart de hemel meer en meer op en zien we de eerste tekenen van nieuw leven in de natuur. Ze representeert een nieuw begin, een nieuwe start en dit kan zowel opwinding als angstige gevoelens met zich meebrengen. dit zal zeker ook mee spelen in de ceremonie
 
We starten om 10 uur met openen van de windrichtingen en spirits aan te roepen , de voorouders te eren die mee de zweethut in gaan als vuur brand. verbinden met elkaar zo dat we mooi web kunnen creëren voor dit weekend, zo dat we in vertrouwen met elkaar in ceremonie kunnen gaan . en delen wat jouw intentie is voor weekend

                                                                      ZWEETHUT / GROOTVADER ORINOCO

Zweethut de baarmoeder van moeder aarde, en Grandfather Orinoco  die ons draagt en geborgenheid geeft. Het is een moment om rust te vinden en bij jezelf thuis te komen door gebed en gezang. De zweethut zal gaan over 4 ronde waarbij we genieten van de roodgloeiende stenen, warmte en de geur van kruiden die ons nog dieper in contact zullen brengen met onze kern. De hitte zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt en dat door zang en gebed je gemakkelijker in staat zal zijn om contact te maken met je spirit.
De spirit van Orinoco is een teacher die een explosie van wijsheid met zich meebrengt. Hij laat je zien hoe mooi het leven is, hoe mooi jij bent; vol perfectie en harmonie. Hij zorgt voor een diep gevoel van zuivering en spirituele verbinding en ook een confrontatie met het ego. Hij geeft je ook een onmiskenbaar bewustzijn van eenheid met jezelf en alles om je heen.
Na de zweethut is er nog ruimten om te rusten  zo dat 

                                                                               GROOTVADER HUACHUMA

Huachuma is een Heilige Meester en Helersplant die groeit in de Andesgebied: Peru, Ecuador en Bolivia .
Het innemen ervan leidt tot visioenen, wat nodig is om bepaalde voorspellingen te kunnen doen en bijvoorbeeld spirituele en onbewuste oorzaken van ziekten te kunnen achterhalen.
planten die reeds gedurende meer dan 3000 jaar ceremonieel word genomen door de Andes volkeren.
Heilige planten zijn krachtige instrumenten in onze transformatieprocessen. Ze kunnen ons helpen het bewustzijn te vergroten en het hart te openen om de natuur en het universum, de spirits, mens en ziel, beter en dieper te begrijpen.
We spreken over ‘de meester van de plant’, die je tijdens de ceremonie verbindt met je innerlijke Zelf.
Bijzonder aan San Pedro en de wijze waarop deze ceremonie wordt geleid, is de subtiele inwerking op het openen van je hartcentrum, de verbinding die je doorheen de ceremonie maakt met je hart energie. San Pedro is een enorm krachtige hart opener. Het medicijn haalt je uit je hoofd en je mind, en brengt je in dialoog met je angsten en je schaduwkanten. San Pedro heeft een mannelijke energie (vorm van een fallus), maar het groeit op de flanken in de Andes waar een hele subtiele vrouwelijke energie heerst. Deze heilige plant brengt balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf en heelt diepe wonden.
Deze ceremonie brengt balans en harmonie in jouw energie, tussen aarde, water, vuur en lucht. Zo kan je hart openen voor wie je waarachtig bent.
De ceremonie zal heel de nacht door gaan  

                                                                                          MAMA CACAO 

In de morgen zullen we ontwaken en Samen met mama Cacao komen we dan ook dichter bij onze eigen hartenwensen en dat we alles kunnen integreren wat we dit weekend hebben kunnen los laten en wat we toe hebben gelaten voor verandering
Buiten de vele voedingstoffen en mineralen die rauwe cacao bevatten en dus goed zijn voor onze gezondheid heeft het ook de prachtige eigenschappen dat het je diepste gevoelens brengt op een zachte manier. Het versterkt de afgifte van gelukshormonen.
Door Cacao op een bewuste manier tot je te nemen kan het voor heling en inzicht zorgen.

                                                                         de ceremonie zal begeleide worden door 

                 Leon de Jongh                                                Kim Maes                                            Nico Keeman 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN  OF  INFO 

244506852_2271301733010765_3036495093023236683_n.jpg
photovisi-download (6).jpg
bottom of page