top of page
sananga-768x182.png

Sananga – inheemse oogdruppels uit de Amazone

Met Sananga oogdruppels heropen je de oogenergie. Sananga is het sap dat wordt gewonnen uit de wortels en schors van de Tabernaemontana Undulatavan. Dit is een Amazone-plant waarvan de inheemse naam ‘Mana Heins’ is. Deze naam is afgeleid van het Huni Kuin-dialect dat wordt gesproken door de Kaxinawás. Oogdruppels van Sananga worden al eeuwenlang gebruikt door de inboorlingen.

Hoe werkt Sananga?

Het gebruik van Sananga oogdruppels heeft een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op emotioneel, fysiek en spiritueel niveau tot gevolg. Naast dat het energieën in evenwicht brengt en vergroot, vindt het ook de wortels van ziekten en blokkades. Dit leidt tot een volledig evenwicht, scherpe focus en stabiele gemoedsrust. Houd dit thuis vast door bijvoorbeeld een verhelderende cologne op energiepunten te wrijven.

Wat zijn de effecten van Sananga oogdruppels?

Sananga oogdruppels vergroten je spirituele visie en bewustzijn, alsook het vermogen om de bedoelingen van anderen te lezen. Ook kan Sananga je langetermijnvisie vergroten, wat belangrijk is voor visualisaties en percepties van de toekomst. Afgezien hiervan wordt Sananga ook gebruikt om een breed scala aan oculaire problemen te verbeteren, zoals bijziendheid, diepte- en kleurwaarneming, definitie van afbeeldingen en detectienauwkeurigheid. Bovendien is dit heilige geschenk uit de jungle geïndiceerd als hulpmiddel bij ernstige oogaandoeningen, zoals glaucoom en cataract. Concreet heeft het middel de volgende effecten:

  • Behandelt en voorkomt oogziekten zoals glaucoom, cataract, verziendheid, bijziendheid, astigmatisme en blindheid

  • Ontgift het lichaam

  • Verhoogt de visuele waarneming en verbetert kleuren

  • Wist langdurige innerlijke woede

  • Ontkalkt de pijnappelklier, net zoals Rapé

  • Helpt bij het behandelen van psychische stoornissen zoals verslaving, depressie en angst

  • Reset het energetische veld

Daarnaast zijn Sananga oogdruppels een goede behandeling van spirituele aandoeningen veroorzaakt door negatieve energieën in het lichaam en bieden ze hulp bij je persoonlijke ontwikkeling. Deze geestelijke ziekten kunnen zich ophopen in het energetische lichaam van een persoon, waardoor iemand angstig en depressief raakt.

Vergroot spirituele inzichten tijdens een healing of sessie

Omdat de Sananga oogdruppels zulke krachtige effecten hebben op je visualisatie, worden ze ook vaak toegepast voor of tijdens Ayahuasca-ceremonies om visualisatie en spirituele inzichten te vergroten. Met een Kambo-sessie kan Sananga vooraf worden gebruikt als een hulpmiddel om te aarden en om nervositeit te verlichten, voordat Kambo wordt toegediend. De druppels kunnen ook kort na het verwijderen van de Kambo-punten worden toegepast als hulpmiddel bij het bereiken en opruimen van diepgewortelde emotionele blokkades. Het kan namelijk gebeuren dat deze niet zijn opgeheven door het ontvangen van Kambo.

Open je ogen tijdens een sessie

Anicha is gevestigd in Balen, in de provincie Antwerpen, maar organiseert healings en sessies door heel Vlaanderen. Wil je meer weten over de verhelderende werking van Sananga oogdruppels? Laat je ogen dan openen. Geef je interesse aan via het contactformulier of stel ons al je vragen!

Captura-de-pantalla-161-500x350.jpg
prepare_110x110@2x.png
eye-4451058_1280.jpg
bottom of page