top of page

 

✓Afgestemd op jouw reis

 

✓Privé of groepsverband

 

✓Combinatiesessies mogelijk

Balans vinden in je leven

Ben je op zoek naar een manier om balans te vinden in je leven? Doe dan een beroep op Anicha, ons centrum voor bewustzijn en groei in Balen in de provincie Antwerpen. Wij helpen je graag al op allerlei manieren zodat jij de balans in jou leven opnieuw kan vinden. Ontdek de mogelijkheden.

kambo

Neem nu contact met ons op

kikker

De balans vinden in je leven kan op allerlei manieren

Anicha helpt jou om de juiste balans te vinden aan de hand van advies, begeleiding, ceremonies en workshops. Zo kan je bijvoorbeeld een Kambo-sessie volgen. Deze methode, gebaseerd op het gif van de gelijknamige boomkikker uit de Amazone, zorgt voor een complete reset van jouw lichaam en geest, zodat jij nadien de balans opnieuw kan vinden. Daarnaast kan je ook deelnemen aan een zweethutceremonie. Door deze vorm van lichaamszuivering voel je je compleet herboren.

Contacteer ons en kies de methode die bij jou past

Wil je graag de balans in je leven opnieuw vinden, maar ben je niet zeker welke methode het beste bij jou past? Dan kan je ons benaderen via het contactformulier. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de juiste balans zowel door middel van advies als via een van onze methodes, zoals sjamanistische healing.

jungle-forest.jpg
bottom of page