top of page

 

✓Afgestemd op jouw reis

 

✓Privé of groepsverband

 

✓Combinatiesessies mogelijk

Sjamanistische healing in Vlaanderen

Ben je geïnteresseerd in sjamanistische healing in Vlaanderen? Dan kan je terecht bij Anicha. Ons centrum voor groei en ontwikkeling in Balen is gespecialiseerd in allerlei rituelen en tradities, waaronder ook een sjamanistische sessie in Vlaanderen. Lees verder ontdek meer over de werking van een Sjamanistische healing bij ons centrum in Vlaanderen.

kambo

Neem nu contact met ons op

kikker

Hoe verloopt een sjamanistische healing bij ons in Vlaanderen?

De sjamanistische healing bij Anicha in Vlaanderen verloopt meestal via een vast patroon. De sjamaan danst en zingt tijdens deze sessie in Vlaanderen, zoals hij voorgeschreven krijgt uit de eeuwenoude rituelen van het sjamanisme. Door gebruik te maken van een trommel, ratel of zijn stem raakt de sjamaan in trance. Als de sjamaan terug is van de reizen door de drie werelden, dan wordt dit gedeeld met de andere persoon of personen in de sjamanistische sessie in Vlaanderen.

Een reis door drie werelden tijdens een sjamanistische sessie in Vlaanderen

Het sjamanisme gaat dus uit van drie werelden die bezocht kunnen worden tijdens de sjamanistische sessie in Vlaanderen. Een boven- en een onderwereld en de wereld zoals wij die kennen, de fysieke wereld. Deze laatste wordt de middenwereld genoemd. In deze andere werelden bevinden zich onder meer gidsen, geesten en voorouders. Een sjamaan verwerft tijdens zijn opleiding de vaardigheid om contact te leggen met andere werelden. Hierbij wordt hij gesteund door helpers, zoals totemdieren, totembomen en natuurwezens.

jungle-forest.jpg

Het doel van hun reis

Wanneer sjamanen in trance gaan tijdens onze sjamanistische healing in Vlaanderen, reist hun ziel naar de bovenwereld om de goden gunstig te stemmen. Vaak geven ze aan dat ze naar de bovenwereld reizen als een vogel. Ze reizen naar de onderwereld om de zielen van zieke mensen terug te halen of die van overleden mensen te begeleiden. Naast een sjamanistische sessie in Vlaanderen bieden we overigens nog heel wat andere manieren om jezelf te ontwikkelen of je lichamelijke en mentale balans te vinden. Reinig jezelf tijdens een sessie in de zweethut of draag een rustgevende cologne die gebaseerd is op traditionele kruidenmixen uit het sjamanisme.

Krijg antwoorden tijdens een sjamanistische sessie

Heeft het sjamanisme jouw interesse gewekt en wil je eens een sjamanistische sessie bijwonen in Vlaanderen? Anicha is een centrum voor bewustzijn en groei, gevestigd in Balen (provincie Antwerpen). Ontdek of een sjamanistische healing in Vlaanderen bij jou past. Vul het contactformulier in en start jouw reis naar antwoorden door een sessie met sjamanisme in Vlaanderen bij te wonen.

bottom of page