top of page

 

✓Afgestemd op jouw reis

 

✓Privé of groepsverband

 

✓Combinatiesessies mogelijk

Lichaam laten reinigen

Wil je graag je lichaam laten reinigen in Vlaanderen om je terug te focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn? Dat kan bij Anicha uit Balen, in de provincie Antwerpen. Bij ons centrum voor bewustzijn en groei in Vlaanderen kan je op verschillende manieren jouw lichaam én geest laten reinigen.

kambo

Neem nu contact met ons op

kikker

Je lichaam laten reinigen volgens jouw wensen

In ons centrum in Vlaanderen vind je allerlei methodes waarmee jij jouw lichaam kan laten reinigen. Zo beschikken we over verschillende medicijnen op basis van het leven in het Amazonewoud. Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor een heling met Kambo, een vuurmedicijn vernoemd naar de heilige boomkikker, of Phyllomedusa Bicolor, die in de Amazone leeft. Je lichaam en geest krijgen dankzij dit middel een volledige reset. Ook een zweethutceremonie in Vlaanderen is een effectieve manier om je lichaam te reinigen. Tijdens deze vorm van sjamanistische heling worden hitte, water en gebeden gecombineerd om het lichaam en de geest te zuiveren. Wanneer je de hut verlaat, zal je meteen het verschil merken.

Contacteer ons en laat je lichaam reinigen

Wil je graag je lichaam laten reinigen met behulp van een van onze alternatieve methodes? Of ben je niet zeker welke van onze methodes je het beste kunt proberen en wens je graag meer informatie over de werking van een bepaalde methode? Dan kan je ons centrum voor bewustzijn en groei contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de juiste manier, zodat jouw lichaam gezuiverd kan worden.

jungle-forest.jpg
bottom of page